CapEd Credit Union

PROJECT DESCRIPTION

When CapEd Credit Union decided to centralize their call center offices from all over the Boise valley to one location, they asked erstad ARCHITECTS and Guho Corp. to assist them.  The location, a former retail/warehouse, provided them with the space they needed to provide their employees with an open, vibrant, upbeat atmosphere as well as state-of-the-art data access with a raised floor system.  Our Interior Design Department worked with CapEd staff to create a flexible work environment that is both fun and functional. Individual workstations, each with a standing desk, are separated into departments that can be easily added to or moved around as the company grows into the rest of the building. Their bright breakroom was built around an antique shuffleboard table and glass garage doors that open onto a new outdoor patio. A lively interior and furniture color palette help to separate the departments and create way finding throughout the space.

LOCATION

Meridian, Idaho

YEAR COMPLETED

2016

TOTAL SQUARE FOOTAGE

13,555 S.F.

FINANCIAL: ADDITIONAL PROJECTS